EROL ÖZOBUT SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Yıllardır Bakırçay Bölgesi’nde gazetecilik yapan Erol Özobut, Aliağa’da Cumhur İttifakı listesinden girdiği Meclis Üyesi Adaylığı için seçim çalışmalarını başlattı.

genel siyaset
EROL ÖZOBUT SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayı Erol Özobut, yayınladığı basın açıklamasıyla adaylık sebep ve hedeflerini paylaştı.

Kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyen, ancak hava muhalefeti dolayısıyla etkinliği iptal eden Özobut, doğa kaynaklı aksaklık için özür dileyerek en kısa sürede medya mensuplarıyla bir araya geleceğini ifade etti.

 

YENİŞAKRAN AŞKI HİZMETE DÖNÜŞECEK

Kamuoyu oluşturma konusunda medyanın gücüne değinen Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayı Erol Özobut, Belediye Başkanı Serkan Acar’ın listede bir de gazeteci bulunması isteğini mutlulukla kabul ettiğini belirterek “Aralarında sıra derdi olmayan ve hep birlikte takım olarak çalışan bir Meclis listemiz var. Kendilerine ve Cumhur İttifakını oluşturan yöneticilere teşekkür ediyorum. Ben ve ailem 15 yıldır Yenişakran'da ikamet ediyor ve çok sevdiğimiz bu yere elimden geldiğince gelişme yolunda yardımcı olmaya çalışıyorum. Hiç kimseyi ayırt etmeden dost olduğumu, neşesini, derdini paylaştığımı, bir sıkıntısı varsa halledebilmek için koşturduğumu, Yenişakran'ı memleketim gibi kabul edip vasiyetimde buraya gömülmeyi aileme ve dostlarıma söylediğimi beni yakından tanıyanlar gayet iyi bilir. İşte bu Yenişakran aşkı beni artık daha geniş çevreye hizmet etme arzuma kavuşturması için daha fazla idarenin içine girmeye yönlendirdi. İnşallah hayırlı ve başarılı bir seçim dönemi geçirerek hedefime bir adım daha yaklaşacağımı umuyorum.” dedi.

 

BUGÜNÜN DEĞİL, GELECEĞİN ŞAKRANI İÇİN

Şimdiye kadar bir gazeteci ve Şakran sevdalısı olarak bölgede yaşayanların dertleri ve beklentilerini her fırsatta dile getirip çözümü için uğraştığını ifade eden Özobut “Beni gelecek için umutlandıran, Yenişakran hakkında sadece bugünün değil, gelecek günlerin de planlamasını yapmaya çalışan bir belediye başkanımız var. Hayallerini projeye çevirip uygulamada 10 yıldır başarılı oluyor ve seviliyor.  En büyük derdimiz olan kanalizasyon ve alt yapı sorunumuz için Büyükşehirden ‘yetki verin biz yapalım’ istekleri var. Çünkü Şakran için planlanan bazı projeler için alt yapının bitmiş olması gerekiyor ve zaman boşuna geçiyor. 2024 Yerel Seçimlerinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hamza Dağ ile birlikte Başkan Serkan Acar Yenişakran programı gerçekleştirdi ve Hamza Dağ'dan Büyükşehir Başkanı olsa da olmasa da alt yapı için söz aldı. Yine aynı programda; Yenişakran’da satılacağına dair asılsız haberlerin çıktığı Gölet yanındaki arsa için de ‘Burasının devlet tarafından özelleştirilmesinin nedeni belediyenin kullanımına verebilme imkanını sağlamak içindi. Biz bu konuyu öncesinde Hamza Dağ Başkanımla konuştuk ve her şey bu yolda yürüyecek’ dedi. Orada yapılacak Aquaparkın da Yenişakran'a çok yakışacağını kendilerini izlemeye gelen Yenişakranlılara söyledi. Bu arada gençlerin isteği üzerine onlara da burada bir Gençlik Merkezi yapılacağı müjdesini verdi. Daha önce basına yansıyan bu projelerin yanı sıra doğalgazın İncirlik Mevkiine kadar devam ettirileceğini de duyurmuştu.” diye konuştu.

 

YENİŞAKRAN’IN YÜKSELİŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR

2024-2029 arasının Şakran için kalkınma dönemi olacağı ve ‘kuzeyin yıldızı’ Aliağa’nın en parlak noktası haline geleceğini vurgulayan Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayı Erol Özobut “Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar’ın mevcut belediye Meclis Üyesi Aday Listesinde beş Şakranlı’ya yer vermesi, bölgeyi ne kadar önemsediğinin en açık göstergesidir. Önümüzdeki günlerde, sayın başkanımızın Şakran ile ilgili açıklayacağı tüm projeler için ben ve diğer dört Yenişakranlı Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarım canla başla çalışacağız. 1 Nisan’da başlayacak olan Yenişakran’ın yükselişi şimdiden tüm halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

 

 

 

EROL ÖZOBUT KİMDİR?

12.11.1956 İzmir doğumlu Erol Özobut, Selanik göçmeni memur bir ailenin çocuğu. Eğitim hayatı, çocukluğu ve gençliği Anadolu’nun çeşitli il, ilçe ve beldelerinde geçti.

Yenişakran’da ikamet eden ve Ege Üniversitesi Gazetecilik Radyo- Televizyon Yüksek Okulu 1982 mezunu olan Özobut evli ve biri kız 5 çocuk babası.

Uzun yıllar ticaret ile uğraşan Erol Özobut, halihazırda 13 yıldır imtiyaz sahibi olduğu Gazete Poyraz ile yayın hayatında yer alıyor.

Şakir Süter Özel Ödülü ve çeşitli kurumlardan başarı plaketleri bulunan Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayı Erol Özobut, askerliğini Yedek Subay olarak Edirne- Keşan İlçesinde tamamladı.  



https://www.kuzeyinsesi.net Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 27.04.2024 13:30:20. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: EROL ÖZOBUT SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI Son dakika genel haberleri, genel son dakika haber, genel son dakika, son dakika genel, genel haber sayfamızda genel haberleri okuyabilir, genel son dakika haberleri ve güncel genel gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.

Yerel Haberler