Tügva ve Berberler Odası'ndan Kınık'ta anlamlı etkinlik
İzmir'in Kınık ilçesinde TÜGVA ve İzmir Berberler Odası'nın işbirliği ile Gönül Traşı yapıldı.
Tügva ve İzmir Berberler Odası’nın işbirliği ile Kınık ilçesi Bağalan köyündeki Bağalan İlkokulu’nda gerçekleştirilen Gönül Traşı etkinliğiyle gönüller fethedildi.

Yürekleri ısıtan etkinlikte bir çok öğrenci ve vatandaş traşlarını olurken, duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bağalan sakinleri Köyümüze kadar gelinerek bizlerin traş edilmesi, değerli olduğumuzu hissettirdi. İyi ki varsınız, bizleri düşünen herkese teşekkür ederiz dedi.

Etkinliğin yanı sıra Bağalan İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere kırtasiye malzemesi ve kılık kıyafet desteğinde de bulunan gönüllüler “Elimizden geldiğince çok sayıda insana ulaşarak, dayanışmanın ve birliğin ruhunu yaşatmaya çalışıyoruz” dedi.

Kınık Belediyesi çalışanları ve Kınıklı gönüllülerin de katılım sağladığı etkinliğin ardından Tügva bünyesindeki katılımcılar Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’i makamında ziyaret ettiler.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer yardımlaşmanın bu topraklarda hep var olduğunu ifade ederken “Çok anlamlı bir etkinlik oldu. Hatırlanmak, insanlara dokunmak, yardımlaşmak milletimizin mayasında var. Daha fazla hemşehrimize ulaşmak için bizler bu tarz etkinliklerin hep destekçisi olacağız. Böyle bir etkinliği ilçemizde gerçekleştiren TÜGVA ve İzmir Berberler Odası’na teşekkür ediyoruz.” dedi.
KuzeyinSesi.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 19.04.2026 01:32:52. #1.11
#ŞU AN BURADASINIZ: Tügva ve Berberler Odası'ndan Kınık'ta anlamlı etkinlik Son dakika Kınık haberleri, Kınık son dakika haber, Kınık son dakika, son dakika Kınık, Kınık haber sayfamızda Kınık haberleri okuyabilir, Kınık son dakika haberleri ve güncel Kınık gelişmelerini görebilirsiniz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.












