Özbek, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Aliağa'nın tanınan esnaflarından berber İsa Özbek, 2026 yılında yapılacak Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Aliağa’nın tanınan esnaflarından berber İsa Özbek, ailesi ve ekip arkadaşlarıyla birlikte Aliağa merkezindeki iş yerinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek, 2026 yılında yapılacak Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
Kahvaltılı toplantı şeklinde düzenlenen buluşmada Özbek, projelerini ve adaylık gerekçelerini paylaşırken, toplantıya katılan komşu esnaflar da imece geleneğini yaşatan ikramlarla destek verdi. Birçok esnafın katkısıyla hazırlanan toplantıda samimi bir atmosfer oluştu.
Atatürk’ün zeybek oynarken tasvir edildiği heykel alanında gerçekleşen toplantıya, Özbek’in adaylığı halinde yönetiminde yer alabilecek esnaf arkadaşları da katılarak destek verdi.
Basına yaptığı açıklamada hayatının en önemli kararlarından birini aldığını söyleyen Özbek, şunları kaydetti:
“Yıllardır ekmeğini yediğim, dostluğunu ve güvenini kazandığım Aliağa esnafına hizmet etmek için 2026 yılında yapılacak Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçiminde Başkanlığa adayım. 25 yıldır bu şehirde berberlik yapıyorum. Sadece saç kesmedim; esnafımızın sevinçlerine, sıkıntılarına ve umutlarına tanıklık ettim. Amacım, esnafımızın sesi olmak, sorunlara çözüm üretmek ve odamızı daha aktif bir yapıya kavuşturmaktır.”
Özbek, öncelikli projeleri arasında 2019 yılında inşaatı yarım kalan Esnaf Sarayı’nı tamamlamak, oda bünyesinde Ar-Ge birimi kurmak, kurumlarla işbirliği içinde çalışarak esnafın sorunlarına çözüm bulmak ve Helvacı ile Şakran esnafına özel destek programları hazırlamak olduğunu açıkladı.
“Bu görev yalnızca bir kişinin değil, hepimizin omuzlarında yükselecek bir görevdir” diyen Özbek, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:
“Sizlerin desteğiyle Aliağa esnafını daha güçlü bir geleceğe taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Hep birlikte, daha güçlü bir Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası için var gücümüzle çalışacağız.”
KuzeyinSesi.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 19.04.2026 12:53:33. #1.11
#ŞU AN BURADASINIZ: Özbek, Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı Son dakika genel haberleri, genel son dakika haber, genel son dakika, son dakika genel, genel haber sayfamızda genel haberleri okuyabilir, genel son dakika haberleri ve güncel genel gelişmelerini görebilirsiniz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.












