KINIK'TA ATATÜRK ANMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83'üncü yılı nedeniyle Kınık'ta anma töreni gerçekleştirildi.

kinik gundem
KINIK'TA ATATÜRK ANMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yılı nedeniyle Kınık’ta anma töreni gerçekleştirildi. Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Kınık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda, Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu program ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşma, video gösterimi, oratoryo, şiirlerin okunması, koro, 10 Kasım adlı belgesel gösterimi, resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83’üncü yılında rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi. Kınık’ta gerçekleşen Atatürk Anma törenine, Kınık İlçe Kaymakamı Erol Türkmen, Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve İlçe protokolü katılım sağladı.

KuzeyinSesi.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 20.04.2026 02:42:03. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: KINIK'TA ATATÜRK ANMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ Son dakika Kınık haberleri, Kınık son dakika haber, Kınık son dakika, son dakika Kınık, Kınık haber sayfamızda Kınık haberleri okuyabilir, Kınık son dakika haberleri ve güncel Kınık gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.