GÖZTEPE'NİN YENİ ADRESİ ALİAĞA OLABİLİR Mİ?

GÖZTEPE'NİN YENİ ADRESİ ALİAĞA OLABİLİR Mİ?

aliaga gundem
GÖZTEPE'NİN YENİ ADRESİ ALİAĞA OLABİLİR Mİ?
KUZEYİNSESİ - Torbalı Belediye Meclisi’nin, altyapı tesisleri için eski belediye tarafından Göztepe´ye tahsis edilen 104 dönümlük arazinin devrini iptal etmesinin ardından yeniden tahsis için gerekli imar tadilatının da gerçekleşmemesi camiada tepki ve burukluk yarattı. Bir önceki dönem Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez tarafından verilen ancak yeni Belediye Meclisi tarafından iptal edilen araziye yapılacak tesis için yeni arayışlar da başladı. \"İSTENMEDİĞİMİZ YERDE OLMAYIZ\" Pazar günü yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde Beşiktaş’ı konuk edecek olan Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Torbalı Belediyesi’nin iptal kararının ardından söz verildiği gibi iki aydan çok daha fazla süre geçmesine rağmen gerekli düzenlemeleri yapmaması üzerine oradaki araziden vazgeçtiklerini açıklayarak “Torbalı\'daki arazinin bize tahsisinin Torbalı Belediyesi tarafından iptal edilmesinden sonra yeni bir karar aldık. Torbalı\'da bu işi yapmaktan vazgeçtik. Biz istenmediğimiz yerde olmak istemiyoruz. İzmir\'de değişik yerler bakıyoruz. Çok daha iyisini yapacağız.” şeklinde konuştu. YENİ ADRES ALİAĞA OLABİLİR Mİ? Sepilin açıklaması üzerine gözler diğer ilçe belediyelerine dönerken, daha önce Belediye başkanı Tansu Kaya döneminde  Aliağaspor’un yarışmacı haklarını satın alarak 3. Lige dönüş yapan Göztepe için en önemli alternatiflerden biri de Aliağa olarak görülüyor. Göztepe’nin Spor Akademisi ve Altyapı Tesisleri olarak kullanmak üzere planladığı tesisin Aliağa’da yapılmasının bölgeye hem sosyal ve ekonomik canlılık getireceği hem de Aliağalı gençleri spora teşvik için olumlu etkileri olacağı belirtiliyor. Aliağalı vatandaşlar Göztepe’nin ilçede böyle bir tesis kurmasına olumlu yaklaşırken, yetkililerin bir an önce konuyla ilgili kulüp yöneticileriyle irtibata geçmelerini ve daha önce bölgeye yapılması düşünülüp diğer il ve ilçelere kaptırılan yatırımlar gibi kaçırılmamasını istiyolar.

KuzeyinSesi.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 19.04.2026 14:03:06. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: GÖZTEPE'NİN YENİ ADRESİ ALİAĞA OLABİLİR Mİ? Son dakika Aliağa haberleri, Aliağa son dakika haber, Aliağa son dakika, son dakika Aliağa, Aliağa haber sayfamızda Aliağa haberleri okuyabilir, Aliağa son dakika haberleri ve güncel Aliağa gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.