18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. Yılı, tüm yurtta olduğu gibi Foça’da, koronavirüs tehdidi nedeni ile sade bir törenle anıldı.
Tören kapsamında, Foça Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına; Foça Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı saygı çelenkleri konuldu.
Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz; ‘‘Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Şehitlerimizin kutsal emaneti güzel vatanımıza tüm gücümüzle sahip çıkacağız. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirip, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin hatıralarını ve Türkiye Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatacağız’’dedi.
KuzeyinSesi.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 19.04.2026 19:22:29. #1.11
#ŞU AN BURADASINIZ: FOÇA'DA ÇANAKKALE ZAFERİ ANMA TÖRENİ Son dakika Aliağa haberleri, Aliağa son dakika haber, Aliağa son dakika, son dakika Aliağa, Aliağa haber sayfamızda Aliağa haberleri okuyabilir, Aliağa son dakika haberleri ve güncel Aliağa gelişmelerini görebilirsiniz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Köşe Yazarları
İlginizi Çekecek Haberler












