ALİAĞA'DA "İYİ”LERE İLK ADAY

ALİAĞA'DA "İYİ”LERE İLK ADAY

aliaga gundem
ALİAĞA'DA "İYİ”LERE İLK ADAY
İyi Parti Aliağa’da kongre heyecanı yaklaşırken başkanlık için ilk aday da ortaya çıktı. Mart ayı içinde yapılması planlanan İyi Parti Aliağa İlçe Kongresi öncesinde Soner Bilgiç adaylığını açıklayan ilk isim oldu. Üye sayısının belirli bir rakamı geçmemesinden dolayı delege seçimi yapılmayacak olan olağan kongrede mevcut ilçe başkanı Yavuz Adar’ın da yeniden aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Adaylık açıklamasını sosyal medya üzerinden duyuran Soner Bilgiç, yayınladığı metinde şöyle söyledi: “İyi Parti kurulduğu günden itibaren, aziz Türk Milleti’ne ülkeye dair kaybolmaya başlayan umutlarını ve inançlarını geri vermiştir. Türk Milleti Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiye ve onun nezdinde kurmuş olduğu İyi Parti’ye teveccüh göstermiş ve her türlü baskıya ve engele rağmen bağrına basıp Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil hakkı vermiştir. İyi ve cesurlar hareketi olarak gördüğümüz partimize gönül vermiş ve çeşitli kademelerde temsil etmiş veya edecek olan bizler şimdi de daha büyük azim ve kararlılıkla daha büyük bir aile olma ve kurumsal kimliğimizi daha büyük kitlelere ulaştırmak için bugün de elimizi taşın altına koyma hissiyatıyla Aliağa İlçe Başkanlığı’na ve İlçe Yönetimine talip olduğumuzu kıymetli halkımıza duyuruyoruz.”

KuzeyinSesi.com Haber Portalı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na %100 uygun olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, ilgili ajansların bu yöndeki politikasına bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. 19.04.2026 14:00:36. #1.11

#ŞU AN BURADASINIZ: ALİAĞA'DA "İYİ”LERE İLK ADAY Son dakika Aliağa haberleri, Aliağa son dakika haber, Aliağa son dakika, son dakika Aliağa, Aliağa haber sayfamızda Aliağa haberleri okuyabilir, Aliağa son dakika haberleri ve güncel Aliağa gelişmelerini görebilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.